Mert a kalandok itt kezdődnek!

Sok gyermek álmodik történelmi olvasmányok és filmek alapján kalandos túrákról, erdei kalandokról.
Nyári, erdei táborainkban, vagy évközi élményhétvégéinken megismerkedhetsz az íjászattal, őseink zsákmányszerzési technikáival, harci eszközeivel, átélheted a kalandtúrázás, az éjszakai túrázás élményeit.
Mindezek mellett a résztvevők egy új oldalról ismerkedhetnek meg a természet rejtett kincseivel.
Ha kalandra és életre szóló élményekre vágysz, köztünk a helyed!Kipróbálhatod, hogy milyen az erdőben kunyhót - menedéket építeni kizárólag természetes alapanyagokból.De azt is megtanulhatod, hogy hogyan kell az erdőben tájékozódni, hidat építeni vizenyős, mocsaras területen és tüzet gyújtani gyufa nélkül...És ez még nem minden...játszani is fogunk olyan játékokat, ahol ügyességedre, kreativitásodra, kitartásodra és koncentrációs képességedre lesz szükség.Táborainkat főleg 6 -16 éves gyerekeknek és fiataloknak szervezzük.
Az erdő élővilágának felfedezésével és számos élmény programmal nyújtunk színes kikapcsolódást a nyári szünetre.
Programjaink célja, hogy a gyerekek megismerkedjenek az erdő érintetlen természeti kincseivel, megszeressék a természetet, ha kell ,,túlélni" tudják,felismerjék a minket körülvevő világ fontosságát és annak szépségét.
Ezen túl szemléletformálásunkkal elősegítjük a környezettudatos gondolkodásmód kialakulását is!
Hírlevélre szeretnék feliratkozni!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:


Ajánlatkérés: 06/ 30 926-4043
Szívesen kipróbálnád magad egy szurdoktúrán? Még nem tudod mit csinálsz az őszi szünetben? Gyere velünk a Bakony legszebb szurdokába, egész napos kirándulásunkra!

Részletes információk az Élményhétvégék menüpont alatt, vagy a 06/ 30 926 4043 telefonszámon kérhetőek.
Vándortúra a Bakonyban
2016.10.13.

Négy nap a festői Cuha-szurdokban

Ha egy igazán természetközeli, nomád vándortábort keresel, ez a program tetszeni fog! Négy napot tölthetünk el a város zajától távol,a Bakony mélyén, a festői Cuha patak szurdokában. Megismerkedhettek a Bakony természeti értékeivel,láthatjátok az erdőben élő állatokat és a növényeket, a kőzeteket és éjszaka megcsodáljuk a több millió csillagot. A túrázás minden nap szerepel a programok között!

Hány éveseknek ajánlott? 7-14
Helyszín: Csesznek - Porva-Csesznek - Vinye - Csesznek
Időpont: 2017. június 22-24.
Maximális létszám: 10 fő
Regisztráció: 2016. november 1-től
A foglalkozás díja: 25.000 Ft.